Skip navigation EPAM

Technology from Hungary to the World

News:

“At EPAM, a premium working environment is available in Hungary just like our other locations,” says Attila Bozso, EPAM CEE regional director. More than half of EPAM professionals in CCE are working in Hungarian locations: Budapest, Debrecen, and Szeged. The good news is that the number of employees is constantly expanding as we offer challenging projects, competitive salary, a unique training program, and international career opportunities.

Tudtunkon kívül folyamatosan használunk EPAM által fejlesztett szoftvereket és applikációkat a mindennapokban, legyen szó online bankolásról, szállás- vagy repülőjegyfoglalásról, esetleg sportfogadásról, ehhez képest mégis keveset tudunk a cégről. Bozsó Attila, a vállalat hazai és régiós igazgatója a legfontosabbak közt említi, hogy az EPAM a térség egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő  szoftverfejlesztési projekteket szállító cége, mely a klasszikus üzleti területek tevékenységét emeli át a digitalis világba. Mindezt olyan vállalatként teszi, mely 2012-től a New York- i,tőzsdén is jelen van. Ügyfelei vezető amerikai és nyugat-európai cégek, melyeknek nem részfeladatokat végeznek, hanem az ötleteléstől a szoftver üzembe helyezéséig komplett projekteket adnak el. Azért is került az EPAM a legsikeresebb nemzetközi vállalatok fókuszába, mert cég komoly képzési és karrierfejlesztési programokkal tartja karban munkatársai tudását.

Vonzó Munkakörnyezet

Az EPAM belső képzéseken, szakmai továbbképzéseken, konferenciákon túl mobilitást és a folyamatos növekedés miatt előrelépési lehetőséget is biztosít munkavállalóinak, úgy cégen belül, mint nemzetközi szinten.

„Erre talán jó példa a sajátom” – mondja Bozsó Attila, aki 2002-ben projektvezetőként kezdett a cégnél, ma pedig a teljes régióért felel. „A nálunk futó, egyszerre több tucat projekt nemcsak a megrendelők sokszínűségét hozza magával, de változatos feladatot ad a munkatársaknak is. Projektekből és munkatársból pedig sosem lehet elég: a legjobb szakemberek felkutatását proaktívan végezzük.”

Attila szerint „a versenyképes jövedelem, a képzés, illetve a nemzetközi karrier lehetősége mellett ami megfogja a nálunk először megforduló embereket, az maga a ’start-up hangulatú’ munkakörnyezet.

„A cég nyitva áll mindenki előtt: egy online foglalható privát irodalátogatás keretében még akár inkognitóban is megismerhetők vagyunk azelőtt, hogy valaki beadná hozzánk az önéletrajzát.”

Follow... Post... Connect...