Skip navigation EPAM

Startup Safari Budapest at EPAM Hungary (HU)

17 Apr 2019
EPAM HQ
47-53 Futo street, Training Facility, Budapest, Hungary
18:00 - 20:00

OUR SPEAKER

TAMAS KOROZSI
Senior Resource Development Manager

In every April you can have a peek again into the offices of the most exciting startups and tech companies in Budapest! Safari is not a boring ordinary conference, we turn the city into a gigantic two-days startup jamboree. Breakfasts, office tours, workshops, hackathons, meetups, trainings and professional lectures will give a taste of the startup ecosystem.”

At Startup Safari Budapest 2019 you will have a unique chance to listen to special career stories: how a former ground attendant/kindergarten teacher/hotel sales manager or accountant  has become IT developers/testers. Why and how they turned to the IT world, what inspired them, what obstacles/challenges they faced.

The event will be in Hungarian.

Details: Önképzés, karrierváltás, karrierutak: elsősorban azoknak, akik már elindultak az úton.

Meddig tudsz eljutni a programozásban önképzéssel? Mikortól van szükség egy mentorra/oktatásra/sulira vagy akár egy tech-cégre, ami mindezt biztosítja?

Találkozz és beszélgess EPAMosokkal, akik pár éve még nem is gondolták volna, hogy ovónőből / szállodai értékesítőből / autószerelőből / gyógypedagógusból / személyi edzőből IT-sokká válnak! 

Program: előadás az egyik “Jedi” mentorunkkal, kerekasztalbeszélgetés epamosokkal, aki maguk sajátították el a programozás alapjait, "rapidrandi" karrierváltó kollégáinkkal.

Az esemény a Startup Safari Education útvonalán található. A programra a weboldalon lehet felregisztrálni jegyvásárlás után!   

Hello. How Can We Help You?

Our Offices

Follow... Post... Connect...